Din tid är nu

Välkommen till Grimslövs folkhögskola

Jag heter Erik Engsbråten och jag är rektor på Grimslövs folkhögskola. Jag vill passa på att berätta lite om folkhögskola i allmänhet och Grimslövs folkhögskola i synnerhet. Personligen anser jag att folkhögskolan erbjuder så många möjligheter. Och det är om de möjligheterna jag vill berätta.

Du står inför en mycket speciell resa. En upplevelse som du kommer att bära med dig för resten av livet. Framför dig väntar så mycket mer än en utbildning. På Grimslövs folkhögskola får du möjlighet att landa, lära och växa tillsammans med andra. Du får erfarenheter. Du får insikter. Du får vänner för livet.

Här på skolan kommer vi nära varandra. Vi delar glädje, ambitioner och utmaningar. Du får också utrymme att vara dig själv. Utvecklas på ditt eget sätt, i din egen takt. Kanske upptäcka helt nya sidor hos dig själv.

Grunden för allt vi gör är en hållbar livsstil. Vi tror på hälsa genom rörelse och naturnära upplevelser. Vi äter ekologiskt hållbar mat och utvecklar tillsammans en livsstil i bättre samklang med naturen och oss själva.

Vi som arbetar på Grimslövs folkhögskola är stolta över vår skola. För oss är det en förmån att få vägleda människor i ett öppet och kreativt klimat där både kursdeltagare och lärare bidrar med kunskap, livserfarenhet och engagemang. Den fridfulla platsen bidrar med rika upplevelser och rum för eftertanke.

Din tid är här och nu. På Grimslövs folkhögskola finner du allt du behöver för att göra det mesta av den.

Vi ses,
Erik Engsbråten