Notice: Undefined index: puff_mall in /home/grimslovsfolkhog/public_html/wp-content/themes/black-theme-2017/functions-black-layouts-grimslov.php on line 1070

Notice: Undefined index: puff_mall in /home/grimslovsfolkhog/public_html/wp-content/themes/black-theme-2017/functions-black-layouts-grimslov.php on line 3865

Notice: Undefined index: puff_mall in /home/grimslovsfolkhog/public_html/wp-content/themes/black-theme-2017/functions-black-layouts-grimslov.php on line 3890

Notice: Undefined index: LINK in /home/grimslovsfolkhog/public_html/wp-content/themes/black-theme-2017/functions-black-layouts-grimslov.php on line 1086

Var god specificera... puff mall!!

Syfte och mål

Turism och Äventyr är en bred grundläggande utbildning inom turism, service, rekreation och äventyrsturism. Utbildningen har fyra huvudområden som genomförs parallellt med varandra och kan slås samman, då positiva effekter kan uppnås. Huvudområdena har olika många introduktionskurser, alternativt fortsättnings/fördjupningskurser. Pricken över i:et är praktiken som ligger både under termin 2 och termin 3. Då får du verkligen möjlighet att prova på flera yrken och kanske hittar du ditt drömjobb!

Huvudområden:

• Natur och Friluftsliv
  • Turism och Resor
  • Guidning och Reseledare
  • Personlig utveckling

Arbetsformer
Härlig blandning av teori och praktik. Föreläsningar och projekt varvas med studieresor, events och arrangemang.

Bedömning, examen och kursintyg:
Eleven erhåller bedömningen godkänd eller underkänd på samtliga delkurser. En slutgiltigt bedömning görs i slutet av termin tre som sammanfattar hela utbildningen, även detta i form av godkänd eller underkänd. När termin tre avslutas får eleven får ett kursintyg där utbildningens innehåll och upplägg finns presenterat tillsammans med bedömningen.