Var god specificera... puff mall!!

Kursen är inställd!

För vem: Kursen är för dig som vill och tycker om att skriva, eller vill bara prova på, eller vill du bara prova på? Kanske skriver du redan, och vill få lite ny energi? Ge dig själv tid i sommar att skriva tillsammans med andra!

Innehåll: Vi ägnar oss åt lekfulla och kreativa skrivövningar med självbiografiskt eller fiktivt innehåll i ett tillåtande klimat. Du kommer få med dig ett flertal användbara tips under kursens gång för att hitta ditt uttryck och vägar in i ditt skrivande som att prova olika genrer, perspektiv, bygga upp karaktärer, få driv i berättandet etc. Vi kommer skriva mycket på ren intuition, associationer och experimentera med språk och innehåll. Vi kommer också arbeta gemensamt med enklare vägledd respons för tillit och bekräftelse. Att löpande lyssna mycket på varandras texter där grupptrygghet, igenkänning och gemenskap står främst i fokus är också en central del av innehållet.

Efter kursen kommer du ha mycket skriven text med dig hem, lärt dig använda litterära verktyg för att arbeta vidare självständigt och utvecklat din skrivprocess.

Tid: v. 26, 22-26 juni 2020.

Antal dagar: 5
Pris för kost och logi: 4 500 kr. för dig som inte bor på internatet är kostnaden 530 kr per dag.

Kursledare: Suzanne Berg, är utbildad skrivpedagog och leder för närvarande bland annat flera skrivkurser via ABF i Stockholmsregionen. Jag brinner för att dela med mig av det som skrivandet kan ge som konstform, personlig utveckling och kreativ gemenskap.

Ev. frågor om kursen: e-post: suzanne.berg@bluerocks.se

Anmälan senast den 15 maj 2020.