Var god specificera... puff mall!!

Kursen är inställd!

För vem: Vill du hitta ett sätt att skriva som handlar mindre om regler och mer om lust? Då är den här kursen något för dig.

Innehåll: Det är en kurs i kreativt skrivande där vi jobbar med gestaltning, karaktärer, berättarperspektiv, miljöbeskrivningar, att använda sina sinnen med mera. Vägen dit går via lekfulla, snabba övningar och flödesskrivning där vi tar hjälp av enkla drama- och rörelseövningar för att komma loss. Lekfullheten hjälper oss att släppa prestationsångesten och rädslan för att det här inte duger. Tanken är att du ska hitta hitta berättelser och scener där det bränner till och du själv och vi andra berörs. Scener/berättelser som går att bygga vidare på.

Under kursen gör vi praktiska övningar och delar med oss av våra texter till varandra. Både nybörjare och personer som skrivit länge är välkomna. Kursen ramas in av meditationspass morgon och kväll.

Tid: v. 26, 22-26 juni 2020
Antal dagar: 5
Pris för kost och logi: 4 500 kr. För dig som inte bor på internatet är kostnaden 530 kr per dag. Materialkostnad tillkommer med 350 kr.

Kursledare: Viktoria Myrén
Ev. frågor om kursen: 070-442 87 65, e-post: viktoria.myren@telia.com

Anmälan senast den 15 maj 2020. Sommarens kurs är inställd!