Var god specificera... puff mall!!

Kursen är inställd!

För vem: En kurs för dig som vill utveckla din retorik och kreativitet, få en massa tips och nå fram till fler mottagare.

 

Innehåll: Retorik är ett äventyr. Det är lika kul som det är krångligt. Retorik handlar om konsten att nå fram – i alla möjliga situationer. Därför behövs många kreativa isbrytare. 

 

Utmana missförstånd och möjligheter. All kreativitet börjar med förmågan att kunna byta perspektiv, att få nya idéer i ett låst läge.

 

Den här kursen ger dig lite av varje. Du får inblick i retorikens grunder, presentationsteknik och argumentation, men också i dialogen och det goda samtalet. Ju mer din vardag skiftar, desto fler slags broar behöver du bygga till dina olika mottagare. Här varvar vi en massa praktiska och lekfulla pass med teoretiska genomgångar, och bygger kunskap och nya erfarenheter steg för steg. Du och dina kurskamrater är en enorm tillgång, så därför jobbar vi också aktivt med grupprespons på de olika talen. Att ge och få feedback utvecklar bredden i din kreativitet och retorik.

 

Retoriken och kreativiteten är som två parhästar. De är ett fantastiskt team, men om de går åt olika håll havererar hela ekipaget. Varmt välkommen till en omväxlande kurs i konsten att nå fram! 

Tid: v. 26, 22-26 juni 2020.
Antal dagar: 5
Pris för kost och logi: 4 500 kr. För dig som inte bor på internatet är kostnaden 530 kr per dag. Materialkostnad tillkommer med 300 kr.

Presentation av kursledaren

Kursledare är Ellen Zettergren. Ellen utvecklar retorik, kreativitet och pedagogik på Ellen Z Kommunikation. Läs mer på www.ellenz.se

Ev. frågor om kursen: kontakt@ellenz.se

Anmälan senast den 15 maj 2020.