Var god specificera... puff mall!!

Kursen är inställd!

För vem: En kravlös, livsbejakande workshop för kropp, själ och sinne för dig mer eller utan erfarenhet som längtar efter närvaro och kreativ frihet.

Innehåll: Vi kvinnor har en outgrundlig källa av feminin visdom och en kreativ ådra som vill flöda genom oss men som hindras av tankar, känslor och rädslor. Många lägger drömmar och talanger på hyllan för att ägna sig åt att räkna kalorier, blir utbrända eller känner sig ensamma i en känsla av meningslöshet.
Kreativitet är livskraft som inte handlar om att göra något fint. Det är en vild och outgrundligt vis kraft som skapar och omskapar, lägger fingret på det vi inte ser och öppna dörrar som vi inte trodde fanns. Framförallt är den lekfull.
I denna kurs använder vi papier mâchéns otämjda lagar till att lära oss skapa, rörelser, sagor, kreativt skrivande, experimentellt måleri, metaforens kraft, samtalscirklar och visualisering.
Varje dag gör vi också yoga med meditation och andningsövningar.
Ingen erfarenhet behövs, miljön är tillåtande, naturen prunkande och maten serverad.

Tid: v. 26, 22-26 juni 2020.
Antal dagar: 5
Pris för kost och logi: 4 500 kr. För dig som inte bor på internatet är kostnaden 530 kr per dag. Materialkostnad tillkommer med  350 kr.

Kursledare: Sofi Aronsson är stolt självlärd papier mâché konstnärinna, certifierad symbolpedagog, NLP pratictioner, i lösningsfokus, fridans samt kundaliniyoga och meditationslärare med många års erfarenhet av variationsrika workshops och egen kreativ frigörelse.

Ev. frågor om kursen: e- post: kreativitet@rawart.se

Anmälan senast den 15 maj 2020.