Var god specificera... puff mall!!

Kursen är inställd!

För vem:

För dig som känner en nyfikenhet eller en mersmak efter att berätta muntligt.  Behövs ingen förkunskap, vi är där vi är.

Innehåll:

Med inspirerande, roliga och finurliga övningar knackar vi på dörren till vårt berättarjag. Tillsammans sänker vi axlarna, anropar det lekfulla, testar lite och välkomnar det som kommer. Vi anstränger oss inte för att vara duktiga. Istället låter vi de inre bilderna veckla ut sig i den takt de önskar. Vi erbjuder vårt berättarjag en klädedräkt som gör det lätt att andas fritt.

Du får öva med hela dig. Du får prova att utnyttja din rösts resurser, att skapa stämningar med enkla medel och att testa olika berättarstilar. Du tränar också upp förmågan att ge kreativ respons.

Under dessa dagar upplever du vad som händer med ditt berättande när det följer dina locktoner. Och vad som sker i mötet med andra som vill samma sak. Men du får också tid och möjlighet att gå in i dig själv och hämta näring åt det som vill låta sig berättas.

Tid:

v. 26, 22-26 juni 2020

Antal dagar:

5

Pris för kost och logi:

4 500 kr. Kostnad för dig som inte bor på internatet är 530 kr per dag.

Kursledare:

Gunilla Cullemark har under flera år varit ledare för skrivarkurser under sommarveckorna på Grimslövs folkhögskola. Under senare år har hon tagit stegen ut i den muntliga berättarvärlden.  gunillacullemark.se

Ev. frågor om kursinnehållet:

073-924 64 71 nilla@skrivspranget.se

Anmälan senast den 15 maj 2020.

Anmälan är bindande. Vid avbeställning senare än 14 dagar före kursstart, debiteras 25 % av kurskostnaden.