Var god specificera... puff mall!!

För vem: Kursen är till för dig som vill med skapande språk lyfta fram det ögat inte lägger märke till och hör det som inte uttals i ord. Kursen är för dig som är du nyfiken och önskar mer energi i ditt liv, samt du  vet att du har större potential än vad du använder.

Myter och sagor är sanningar klädda i vackra kläder. De äger generationer av mänsklighetens samlade kraft och erfarenheter. Även vår nordiska skapelsemyt har överlevt svältperioder och krig, men håller samma hopp och stimulerar till skräddarsydda lösningar som tagit mänskligheten igenom utmaningar under flera årtusende. Många känner idag sig ur kurs i det massiva informationsflödet, klimatoro och åren med Corona har på vid gavel öppnat upp för de frågor människan alltid grubblat över.

Varifrån kommer jag? Vart är jag på väg? Vad är meningen?

I denna skapande workshop sätter vi tänderna, händerna och vårt klappande hjärta i den egna personliga myten och låter denna hitta plats och sammanhang i de större vi alla delar. Kropp, sinne och själ i samklang.

 

Med skapande språk lyfter vi fram det ögat inte lägger märke till och hör det som inte uttalas i ord. Vi kalibrerar med något inom oss som formulerar det osagda.

I kursen ingår:

  • papermache (den populära skaparformen som saknar regler, är omöjlig att kontrollera, väcker fantasin och får Jante tillsammans med perfektionisten att tappa talförmågan)
  • färger
  • rytmer
  • intuitivt måleri
  • kreativt skrivande
  • vitaliserande yoga
  • härliga andningstekniker lite då och då när vi behöver landa i tillit till processen
  • Kreativitet är den naturresurs som ökar ju mer den används.

Vi blir kreativa och fantasifulla genom att skapa.

Skapande språk handlar inte om att kunna. Eller att skapa något perfekt. Det handlar inte om att vara fantasifull eller utbildning. Skapande språk har INGET med fint eller fult att göra utan handlar mer om leken, som är rötterna till all kreativitet. Är du nyfiken? Önskar mer energi i ditt liv? Vet att du har större potential än vad du använder? Är trött på att vara duktig, duglig och ständigt tillagas för andra?

Vill utveckla mer av din kreativa sida? Önskar du verktyg som du kan fortsätta med efter kursen? Eller vet du inte vad du vill egentligen? Eller något annat jag glömt att formulera? Då är du antagen till denna workshop.

Ständigt överraskas jag av skapandets underfundiga visdom
och människors förmåga att skapa. LYX i all enkelhet och en unik RESA i ditt inre!

 

Tid: v. 26, 27 juni – 1 juli 2022.
Antal dagar: 5
Materialkostnad 250 kronor.

Anmälan senast den 15 maj 2022.