Var god specificera... puff mall!!

Kenya

Nairobi
Det är Östafrikas “huvudstad” inom safariturism. Här kommer vi göra flera intressanta besök på kända sevärdheter och bevarandeprojekt i staden och dess närliggande områden. Det blir också en tur ut till Lake Naivasha och Hells Gate.

Tanzania

Tarangire National Park
Nationalpark på 2600 km2 stor och genom parken rinner den ständiga flödande och stora floden, Tarangire River. Här finns stora elefanthjordar och massiva baobabträd.

Lake Manyara
Denna park är en del av Great Rift Valley som är en förkastningsspricka som sträcker sig genom Östafrika. Parken är framförallt känd för sina fågelarter och sina trädklättrande lejon.

Serengeti
Nationalparken anses vara ett av Afrikas bästa safariområden. Den stora parken, 15000 km2 hyser ca två miljoner gnuer, en halv miljon zebror, hundratusentals gaseller, tiotusentals koantiloper, eland, impalor och antiloper, och dessutom ett stort utbud av rovdjur.

Uganda

Bwindi Impenetrable National Park
Denna park är känd för sina bergsgorillor som vi hoppas att få chans att se under våra dagar där. Vandring i regnskogen och besök på lokala projekt står också på schemat innan avresan till Entebbe.