Grundläggande nivå

För dig som behöver grundskolekompetens

På Allmän kurs Grundläggande nivå kan du läsa in din grundskolebehörighet. Du kan förbättra dina språkkunskaper i svenska och samtidigt får du möjlighet till personlig utveckling och gemenskap. I en mångkulturell miljö utvecklas vi tillsammans och förbereder dig för gymnasiestudier.

Vi möter varje person på lämplig nivå och tar hänsyn till just dina behov och mål. Undervisningen sker i mindre grupper så att vi kan ta hänsyn till just dina utvecklingsmål.

Studietiden är mellan 1 och 3 år beroende på dina förkunskaper.

• 1-3 år
  • 17 augusti 2020
  • Välkommen att söka till höstterminen 2020.
  • Ifyllda ansökningshandlingar och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill gå kursen.
  • Enligt överenskommelse
  • petra.vieweg@kronoberg.se

Kursplan

Mer om Allmän grundläggande nivå

Petra Vieweg

Kursansvarig Allmän kurs grund. Lärare i svenska och engelska.

Elisabeth Fuchs

Studie- & yrkesvägledare, Specialpedagog